Mainio paikka tuo A-killan sauna Tahmelassa. Hyvät löylyt ja juttuseuraa. Tänään tapasin siellä kaksostädit Elvin ja Sylvin. Elvi on puhelias pullukka, koko ajan äänessä. Sylvi laiha luikku(kuten itse asiaa kuvaili). Elvi oli kovin utelias ja tunnin saunomisen aikana kerkesi kysellä palasia koko elämästäni. Sylvi koitti toppuutella hiljaisempana siskoaan. Elvi innostui, kun kerroin olevani kuvataiteilija, kertoi Sylvin olevan taiteilja myös, johon Sylvi vaan tuhahti monta kertaa, että "Nälkätaiteilija."... Mahtavia tyyppejä. Elvi kutsui minua koko ajan Annelikisi, vaikka olin esittäytynyt Annena.
    E-koodatuista lisäaineista vielä....Köyhänä dyykkarina sitä yhä useammin löytää itsensä noiden hämärien E-aineiden parista. Tänään viimeksi söin dyykattua dallaspullaa, josta jäi outo kalvo kitalakeen. Ei mitään kovin mieltäylentävää...Usein pöntöstä löytyy myös esimerkiksi E-aineisia sämpylöitä. Ne on kans kummalista mössöä, jota himottaa syödä, mutta vatsa ei tuu täyteen ollenkaan. Mietin noita syödessäni, että onko noihin lisäaineleipomuksiin lisätty myös jotakin riippuvuutta aiheuttavaa,  vai onko se pelkkä rasvan ja sokerin määrä, joka pistää niitä mässäämään. Siis monet ihmisethän syövät nimenomaan noita lisäaineleipomuksia hyvällä halulla, vaikka suuhun jäisi kumma jälkimaku.
    Taidelehdosta oli tänään maininta Aamulehden yleisönosakirjoituksessa. Tässä kirjoituksessa mollattiin Tahmelan kasvimaita ja Taidelehtoa rumiksi. Pistää kyllä keittämään...Joillekkin ihmisille kaikki elämänmakuinen ja vähääkään persoonallinen on rumaa. Ja sitten valitetaan tietämättä tekijöiden lähtökohdista mitään...Siinä pidettiin majarakennelmia ja tulisijoja laittomina, vaikka luvathan meillä on tuohon Tahmelanrannan tonttiin kaupungilta ja tulisijatkin on asiantuntija tarkistanut. Majat tehtiin hyvällä meiningillä lapsille järjestetysssä majapajassa. Pöh sanon, pitää kirjoittaa jokin vastine Aamulehteen.