Here´s a picture to cheer you up! It´s taken last august, I was playing a role of circuspony in children´s happening in Pispala, Tampere. Pony´s story was a part of a treasure seeking, wich was very succesfull indeed. I made the mask myself.

394074.jpg

Eilen oli pakko päästä vielä yöllä ulkona juoksemaan, kuin konsanaan koiran. Kiersin Portsaa, joka on nykyinen asuinalueeni Turussa. Yhdessä puutalossa oli sekä hyvin maastoutuva baari, josta kuului livemusaa, että Siwa, jonka biopöntöstä löysin maukkaita banaaneja. Johan alkaa olla asiat hyvin, kun löytää samalla sekä hauskanoloisen baarin(Port Arthur), että dyykkauspaikan kotikonnuiltaan.

Portsa on ihmeellinen paikka: Niin paljon vanhoja puutalopihapiirejä kuin kymmeniä Annikinkadun pihoja(Tampereella ainoita moisia), jotka ovat hyvässä kunnossa. Ilmassa on kyllä hienoinen äveriäisyyden haisu, aavistan että monessa puutaloasunnossa on hyvin toimeentulevia perheitä. Pulkat ja lyhdyt siististi ovenpielessä , melko paljon autoja. Silti löytyy hienoa henkeä, kummia putiikkeja ja muistumia.  Kaiken taustalla häämöttä Kakolan vankila, jonka alue sulkee kokonaisen mäen.Toivoisin niin, että Suomessa olisi tuota vanhanaikaista, omaperäisen niksahtanut meininkiä vielä jälellä enemmän. Kyllä täällä pimeän talven keskellä saa sisäsiittoinen kansamme hullu ollakin!Sehän on suoranainen selviytymiskeino.

Hieno fiilis olla ulkona yöllä, kun just oon toipunut kuumesairastelusta. Tuntea suonissaan kuinka elinvoima palaa, kuin vamppyyrillä veren tankkaamisen jälkeen... Suonissa kohisee... Hieman voi vaikuttaa tähän, et eilen katsoin Lost boys-vamppyyrielokuvan, jossa oli aika hyvä meininki. Kasarirockkauhu.