Skitso työvaihe meneillään. Ajattelen sataa asiaa kerralla, kunnes aivot väsähtää... Polykarbonaatin heijastavuutta, nuken vaatteiden ompelua, pellavan ominaisuuksia taustamaalauskankaana, karhun rakennetta, käsikirjoitusta ja kuvakulmia, valaisua...Ja sitten väkrätään.

1094520.jpg

Olis se vaan niin helkkarin hienoa, jos olis jotain vähän enemmän apua tässä nukkeanimaation teossa. Ja enemmän aikaa. Ja kalustoa. Silloin se olisi silkkaa nautintoa. Se yksikin hullu taiteilijanainen, Christiana Cegavske teki Blood tea and red string-nukkeanimaatiota 13 vuotta! Kannattaa muuten tsekata traileri netistä http://www.christianecegavske.com/BloodTeaRedString .Jotain maagista siinä pätkässä on .

Sain tänään idean, että haluaisin tehdä nukkeanimaatiostani kuvakirjan. Siis kuvathan mulla on jo valmiina, ja stilleistä pidän kovastikkin. Sitten vois vaan valmiin tarinan pohjalta kirjoittaa tekstin. Joku hyvä taitto ja ulkoasu, ja a vot.

Animoidut kuvat taas...No ehkä mulla on animoinnissa kehittämisen varaa. Kaikki tosin sanoo, et se on mun tyyli. Joo kökköanimaatio tyyli, ei kiitos. Kehittyä pitää.